Videobellen en Proefrit aan huis....

18-12-2020

Wij staan gewoon voor U klaar,

COVID-19 UPDATE Auto Accent Best;

Zoals afgelopen maandag in de persconferentie is aangekondigd, zijn de maatregelen sterk aangescherpt.

Ook voor Auto Accent Best betekent dit dat er een aantal zaken veranderen die mogelijk belangrijk voor u zijn.

Uiteraard staat de gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers hierbij op de eerste plaats. Onze werkplaats blijft geopend.

Heeft u een werkplaatsafspraak gepland?

Deze gaat gewoon door en blijft ongewijzigd. We zien u graag tegemoet op de afgesproken datum. Heeft uw auto binnenkort onderhoud nodig? De werkplaats is alleen open op afspraak.

Zorg er dus voor dat u telefonisch een afspraak maakt.

Onze showroom binnen moet helaas sluiten. Wilt u een afspraak dan spreken we de alternatieve mogelijkheden met u door. Heeft u dringende vragen? Neem dan contact op met ons of stuur een mail naar het e-mailadres info@auto-accent.nl

Wij blijven voor u bereikbaar. Ook tijdens de sluiting van onze showroom staan we graag voor u klaar kijk op www.auto-accent.nl . Heeft u vragen over uw auto, geplande afspraak of wilt u advies over de aanschaf van een nieuwe auto? Neem dan contact met ons op via tel.nr. 06-20216141.

Wij kunnen u dan op afstand en met alternatieve oplossingen verder helpen.

Bijvoorbeeld  video bellen, proefrit en aflevering aan huis behoren tot de mogelijkheden. Wij kijken in deze moeilijke periode graag vooruit en hopen u binnenkort ook weer in ons bedrijf Auto Accent Best te mogen verwelkomen. Voor nu bedanken wij u voor uw begrip.

Met vriendelijke groet,

Het team van Auto Accent Best.